Choose your language: roro  roro

 

BUCHAREST FASHION WEEK 2015

AMBASAD'OR EVENTS, BUCURESTI

APR 25, 2015 - APR 26, 2015

 

Bucharest Fashion Week (BFW), cel mai important eveniment de moda din Romania, celebreaza luxul si arta vestimentara prin cea de-a XXII-a editie ce a avut loc intre 24 si 26 aprilie 2015 la Ambasad’Or Events & Leisure. Pe parcursul celor 3 seri de eveniment, incepand cu ora 20.00, designeri si branduri de pe 4 continente, America, Europa, Asia si Africa, au oferit publicului un spectacol unic de moda cu peste 30 de colectii prezentate pe podium.

Debutul festivalului international de moda poarta semnatura Baneasa Shopping City, care a adus pe catwalk un mix de branduri consacrate intr-o prezentare unica, de efect. In ultima seara a evenimentului, Baneasa Shopping City a premiat unul dintre designerii prezenti in festival prin punerea la dispozitie, pe o perioada limitata, a unui spatiu comercial de 9 mp in interiorul mall-ului – „Mooza Pop-up Store”.

Ucraina, Italia, Maroc si Liban au avut reprezentanti de seama in prima zi de Bucharest Fashion Week, cei mai in voga creatori de moda din aceste tari fiind prezenti la aceasta editie de primavara a Saptamanei Modei la Bucuresti. Designeri din Franta, Republica Moldova si Kuweit si-au prezentat, de asemenea, cele mai noi colectii ale lor in celelalalte zile din cadrul Bucharest Fashion Week.

Festivalul s-a incheiat cu o prezentare inedita asigurata de Fashion Days printr-o colectie high-class a unor branduri de renume international.

In premiera, editia de primavara Bucharest Fashion Week 2015 pune in scena un fashion corner in care sunt expuse atat creatii vestimentare, cat si accesorii premium care puteau fi achizitionate pe intreaga perioada a festivalului. Totodata, invitatii evenimentului puteau descoperi cele mai noi si exclusiviste modele de Jaguar si Land Rover expuse in locatie.

Pe langa zecile de vedete, oameni de afaceri si politicieni care au fost prezenti la Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015, in cadrul evenimentului au sustinut recitaluri special concepute pentru podiumul de moda artisti consacrati printre care ii amintim pe Dorina Vasilashko, Alessia, Morris, Roxana Nemes sau Admiral C4C.

La finele fiecarei seri s-a organizat o tombola prin care s-au oferit premii in valoare de mii de euro constand in produse ori servicii de lux asigurate de sponsorii si partenerii Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015.

PROGRAM:

Vineri, 24 aprilie 2015, ora 20.00: Baneasa Shopping City, Eugen Olteanu, Godis (UKR), Nausica, Wachma Couture (MAR), BIBIGI (IT), Iulia Ghenea & Emilia Tudoran, Marianna Ferrara (IT), Bogas, Elias Sassine (LBN). Recital – Dorina Vasilashko si Admiral C4C

Sambata, 25 aprilie 2015, ora 20.00: Claudine Ivari (FR), Mineli Boutique, Bazhani (UKR), Institutul de Moda Salomeia Truta, Adela Diaconu, Persechino (IT), Optiplaza, Monart, Diana Voevutski (MD), Kasta Morreli. Recital – Morris si Roxana Nemes

Duminica, 26 aprilie 2015, ora 20.00: Andreea Dogaru, Atelierele ILBAH, DiVero, Kunii, Cher Nika Boutique (UKR), Laura Olteanu, Izabela Nicolae, SITAM (IT), Fatema Ismaeil (KWT), Fashion Days. Recital – Alessia

Sponsori principali: Tiriac Auto, Baneasa Shopping City.

Sponsori: Veet, Scholl, Fashion Days, Bucovina, Eurolines, Hotel Marshal, Cabinet Dr. Renert Gad, Marionaud, Residence Hotels, Trattoria Verdi, Olimpia Rose, RIN Hotels, La Maison des Jardins, Marshal Turism.

Hairstyling: Geta Marin Hair Studio & Accademy. Make-up: Cotimanis Show

Parteneri media: FashionTV Romania, Ring, Tabu, Etiquette, Ziare.com, kfetele, MondoNews, SalonTV, DivaHair, MediaPhoto, Zile si Nopti, Nova TV,

  

GALERIE FOTO

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in